Selecteer een pagina

Een van de bekende illustraties van Fiep Westendorp zijn de twee poezen Pim & Pom.Pim & Pom kregen van Westendorp een bijzonder uiterlijk: een grote ellipsvormige kop op een lange nek, een lijfje met korte pootjes en een korte staart. De ogen en de neus van de poezen staan als drie rondjes op één lijn en het bekje ontbreekt.

De poezen Pim & Pom zijn heel verschillend maar toch zijn ze de beste vriendjes. Samen halen ze grootste kattenkwaad uit en beleven ze de meest leuke en spannende avonturen. De humoristische verhaaltjes met de leuke bijhorende tekeningen van Fiep Westendorp maken Pim & Pom tot een groot succes en doen het vooral bij kinderen erg goed. Pim & Pom laten kinderen veel plezier beleven, waardoor de twee poezen voor vele kinderen dan ook hun beste vriendjes zijn.